Διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις μας πριν μας στείλετε ένα μήνυμα.

H καινοτομία του λογισμικού επιτρέπει τη λειτουργία των συστημάτων χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται να ανησυχείτε όταν υπάρχει αυξημένη ζήτηση Ίντερνετ από τους Πελάτες σας.

Ένα σύστημα μηχανογράφησης είναι συνήθως πολύπλοκο και απαιτεί πάνω από κάποιο αριθμό συσκευών να συνεργάζονται μεταξύ τους. Με την παροχή της υποστήριξης δε χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς το έμπειρα καταρτισμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση υποστήριξη σε τεχνικά θέματα καθώς και υπηρεσίες βελτίωσης του λογισμικού.

Δεν είστε υποχρεωμένος να συνδέσετε το λογισμικό με φορολογικό στοιχείο, εφόσον χρησιμοποιείται ταμειακή μηχανή. Η σύνδεση είναι απαραίτητη μόνο στην περίπτωση που υπάρχει  φορολογικός μηχανισμός.

Δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία που απαιτεί υποχρεωτική σύνδεση, οπότε δεν χρειάζεται να δηλωθεί πουθενά (π.χ.taxis).

Παρ’ όλα αυτά η σύνδεση ταμειακής ή φορολογικού βοηθά σε έναν πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο λειτουργίας ως προς την εργασία σας.

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει. Συνήθως υπολογίζεται από 3 έως 7 εργάσιμες.

Όλα τα στατιστικά στοιχεία μπορούν να αποκρύπτονται από την οθόνη του προσωπικού.

Πλήρη πρόσβαση σε αυτά μπορεί να έχει μόνο ο υπεύθυνος του καταστήματος με τους δικούς του μοναδικούς κωδικούς.

Στις εκδόσεις «Light Edition» δεν συμπεριλαμβάνονται καθόλου στατιστικά στοιχεία παρά μόνο της ημέρας.

Εφόσον έχετε κωδικούς υπευθύνου μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία όπως ακυρώσεις, εκπτώσεις ή κεράσματα.

Στις εκδόσεις «Light Edition» δε συμπεριλαμβάνονται αυτά τα στοιχεία.

Όλη η πλατφόρμα του λογισμικού έχει δημιουργηθεί με φιλικό σχεδιασμό για τον χρήστη που  τον καθοδηγεί  εύκολα  σε κάθε του βήμα. Δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ακόμη και εάν δεν έχετε εμπειρία από ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή κινητά.

Ο χρόνος εκμάθησης υπολογίζεται περίπου μια εβδομάδα.