Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρεία δε τηρεί κανένα προσωπικό αρχείο, ούτε εσωτερικά δεδομένα των επιχειρήσεων των πελατών της. Δεν υποκρύπτει καμία πληροφορία στη βάση δεδομένων παρά μόνο πολύ πολύ ευαίσθητες πληροφορίες μέσω κρυπτογράφησης.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας «Επικοινωνία» ή σε έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων.

Με την εγγραφή σας στο newsletter του ιστοτόπου αποθηκεύετε μονάχα το email που δηλώσατε. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να απογραφείτε από την υπηρεσία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Email ή τηλεφώνου.

Κατά καιρούς, ενδέχεται να αλλάξουμε αυτήν την ανακοίνωση προκειμένου να την προσαρμόσουμε στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, πρακτικές του κλάδου, νομοθετικές απαιτήσεις ή άλλους σκοπούς. Θα δημοσιεύσουμε την ισχύουσα έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου στις ψηφιακές πλατφόρμες μας. Σας συνιστούμε να εξετάζετε περιοδικά την Πολιτική Απορρήτου μας. Εάν το απαιτεί η ισχύουσα νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας πριν από την εισαγωγή τυχόν αλλαγών.